امنیت و راحتی جزو عواملی است که حس نیاز را در انسان پدید می آورد و اگر انسان نیازی را احساس کند بی شک دیر یا زود آن را مرتفع خواهد کرد.
باگسترش جامعه شهری و عوامل تکنولوژی ، بحث امنیت و آسایش ساختمانها وسعت بیشتری یافت و با ارزانتر شدن قیمت اتومبیل و عمومی شدن این وسیله نقلیه ساختمانها ظاهر خود را برای پذیرفتن این وسیله تقریبا جدید به داخل خود تغییر و تطبیق دادند.
مساله درب های بزرگ یا همان درب پارکینگی از همان ابتدا نیازمند هوش و مهندسی در ساخت آن بوده که بتواند در عین زیبایی امنیت خوبی داشته باشد و همچنین به راحتی باز و بسته بشود تا اگر کودکی نیز قصد باز کردن این درب بزرگ را داشت قادر به این کار باشد.
نخستن سری های درب های اتوماتیک هیدرولیکی بودند که امنیت و آسایش را برای مشتریان خود به ارمغان می آوردند . اما هزینه تهیه این سیستم در ابتدا بسیار گران تمام می شد و طبقه پر درآمد شهری قادر به خرید جکهای دربهای اتوماتیک بودند.
با گذشت سالها و پیدایش شرکتهای متعدد در ساخت سیستم درب های اتوماتیک ، رقابت بین شرکتها باعث شد تا مهندسین به فکر کم کردن قیمت تمام شده این محصول و عمومی کردن آن بیفتند. اینجا بود که درب اتوماتیک الکترومکانیک به بازار آمد و مقدار زیادی روی هزینه ساخت تاثیر گذاشت.
هر چند شاید بسیاری از مردم فکر می کنند دربهای اتوماتیک جنبه آسایشش بر امنیتش قالب شده و دربهای اتوماتیک نسبت به دربهای غیر اتوماتیک امنیت پایین تری دارند باید گفت که اگر دربهای اتوماتیک را طبق اصول استاندارد نصب کرد و رعایت اصول ایمنی را نمود امنیت دربهای اتوماتیک بسیار بالاست و می توان به این سیستم اتوماتیک اعتماد کرد .البته امروزه می توان با هزینه های ناچیز و با نصب دوربین و یا دزدگیر امنیت ساختمان را چندین برابر افزایش داد.